Nieuws
Volop nieuwe zaken erbij in de Mall

Westfield Mall of the Netherlands is voortdurend in ontwikkeling en dat betekent ook dat er steeds nieuwe retailers en horeca bijkomt in de Mall.  Deze maand is er wederom een breed scala aan merken, lifestyle shops en restaurants  toegevoegd aan het winkel aanbod:

Fashion: Naetur is het sieraden- en kledingmerk van topmodel Romee Strijd. In de Mall is de eerste pop up store van het merk geopend met expressieve sieraden voor een betaalbare prijs en tijdloze unisex streetwear van hoogwaardige kwaliteit. De store is tijdelijk en geopend van 1 december tot en met 24 december.

Home: Onlangs heeft Sissy Boy een winkel geopend, twee verdiepingen vol met home-accessoires, kussens, meubels en een uitgebreide kledingcollectie voor dames, heren en kinderen.

Kids: Voor al uw baby-inkopen kunt u terecht bij Prenatal. Daarnaast opent Europa’s eerste Peppa Pig World of Play haar deuren. Een binnenspeeltuin met attracties en speeltoestellen voor de allerkleinsten, gebaseerd op de populaire Britse tv-serie Peppa Pig.

Beauty: Zorg ervoor dat uw nagels helemaal kerstproof zijn bij Tip Top Nails.

Eet Theater: Het Eet Theater is een paar restaurants rijker. Ga voor  Thais naar Pad Thai, voor de beste premium kip kunt u terecht bij Koolmees, Roladin Bar schenkt  de lekkere drankjes in en Farinella brengt het beste van Italië naar de Mall. Avocadogerechten op tal van manieren vindt u bij The Avocado Show en gezonde Asian Fusion gerechten bij Mood Streetfood, opgericht door topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven. (foto Westfield Mall of the Netherlands)