Activiteiten
Indoorhal VCC staat

De indoorhal bij cricketclub VCC op sportpark Westvliet is klaar. De eerste ballen zijn in de hal gegooid en geslagen. De vereniging heeft er zelf een filmpje over gemaakt: https://www.voorburgcc.nl/wp-content/uploads/Indoorhal-VCC.mp4?_=1

Met de hal kan er bij VCC nu 365 dagen per jaar gecricket worden. In de zomer kunnen twee van de vier zijkanten verwijderd worden zodat er ‘semi buiten’ kan worden getraind. De hal is 35 respectievelijk 50 meter lang. In beide delen zijn twee ‘banen’ beschikbaar. De hele hal is vijftien meter breed.

Bij VCC zijn verder vijf van de zeven graswickets omgevormd tot ‘hybride’ velden door er kunstgrassprieten aan toe te voegen. Daardoor zijn de graswickets vaker bespeelbaar. (foto VCC)

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter