Nieuws
Ook Kakafonie in kerstsfeer

Op zaterdag 25 december (eerste kerstdag) om 12:30 uur komt Petra van Zundert uit Rozendaal naar de studio van Midvliet om in het radioprogramma Kakafonie haar nieuwe single te laten horen. ‘De andere kant van de maan’ is de opvolger van ‘De dag van mijn leven’ die Petra van Zundert eerder dit jaar heeft uitgebracht. De nieuwe single is weer een ballad, net zoals het in 2020 verschenen ‘Ik mis je om me heen’.

Om 12:30 uur komt Miisz Gracie naar de studio om haar nieuwe single ’17 miljoen euro’ te laten horen. Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte Miisz Gracie al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021. Met het nummer ‘17 miljoen euro’ heeft zij haar allereerste Nederlandstalig nummer uitgebracht. Hiervoor bracht zij vier Engelstalige singles uit.

Rond 13:30 uur komen enkele  leden van de zesmansformatie Orange River naar de studio van Midvliet. De uit het Friese Makkinga afkomstige band Orange River komt dit jaar uit met een wel heel speciaal kerstnummer. Geïnspireerd door de coronacrisis komt Orange River met een aanstekelijk rockend nummer “Christmas in Quarantaine”. Een heerlijk kerstnummer dat goed onder de kerstboom past.

Het nummer is geschreven door drie leden van de band: Lisa Gorter, Luko Reinders en Chiel Platje. De band heeft het nummer opgenomen in de CP Studio’s en is later afgemixt door Dylan van der Feen in The Office Studio. Orange River is een zeskoppige pop en rock-coverband die garant staat voor een knallende show. Energie en plezier zijn de sleutelwoorden, niets is de bandleden te gek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter