Nieuws
Kerstcadeau: SP stelt lijst vast en kiest lijsttrekker

De ledenvergadering van de SP Leidschendam-Voorburg heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Lijsttrekker is Ed van der Schaft. Voor het eerst sinds 2010 wil de SP weer terugkeren in de raad van Leidschendam-Voorburg.

Lijstrekker Ed van der Schaft is een ervaren lokale volksvertegenwoordiger. Van 2014 tot 2020 heeft hij het SP-geluid in de gemeenteraad van Zevenaar laten horen. De volledige kandidatenlijst ziet er als volgt uit: Ed van der Schaft, Arif Dominggus Gaspersz, Jerry Snellink, Shirley Ghazi, Erik Oorburg, Hans van Leeuwen, Peter van Beem, Wilfried van den Eijnden, Theo Vroomans en Siddi Roza.

,,In Leidschendam was ooit een grote vertegenwoordiging van de SP in de gemeenteraad. Samen met onze mensen ga ik mij inzetten om de SP opnieuw in de raad te krijgen en de SP-afdeling in Leidschendam-Voorburg verder te laten groeien”, zegt Van der Schaft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter