Nieuws
Gemeente breekt met energieadviseur

De gemeente staakt per 1 januari de samenwerking met WoonWijzerWinkel: de organisatie die inwoners ondersteunt bij het verduurzamen van hun woning om zo energie te besparen.

De WoonWijzerWinkel levert de woonwijzerbox met energiebesparende producten en is periodiek in de gemeente met de mobiele woonwijzerwinkel. Op de woonwijzerbox geeft de gemeente een korting.

‘De WoonWijzerWinkel is het energieloket van Leidschendam-Voorburg. Hier kunt u terecht voor alle informatie over het verduurzamen van uw woning. WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning’, zo stelde de gemeente recent nog.

Waarom B&W de samenwerking met de WoonWijzerWinkel verbreken is niet bekend gemaakt. Ook wordt gezwegen over een eventuele opvolger. Op de site van de gemeente staat wel dat de woonwijzerbox na 31 december niet meer aangevraagd kan worden en dat reeds gedane bestellingen per die datum vervallen.

wethouder Van Eekelen deelt woonwijzerbox uit

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter