Nieuws
Heel Damcentrum Leidschendam blauwe zone

In het hele Damcentrum wordt in het najaar van 2022 een blauwe zone ingevoerd. Men mag dan maximaal 2 uur parkeren in het gebied tussen Vliet, Schoorlaan, Oude Trambaan, JS Bachlaan, Voorburgseweg, Damlaan, Oude Trambaar, Plaspoelkade, Vliet. Aan de oostkant van de Vliet geldt de blauwe zone op het Sluisplein en de Leidsekade. Voor de Damlaan, Damplein, Damstraat en het deel van het Molenpad bij de Hoogvliet geldt een speciaal regime. Daar mag maar één uur geparkeerd worden. De blauwe zone komt er tegelijk met de invoering van een digitaal parkeersysteem voor Leidschendam-Centrum. Voor het hele gebied gaat een ontheffingssysteem gelden zoals ook in andere blauwe zones. Wel wordt het aantal ontheffingen per woning gekoppeld aan het aantal parkeerplekken op eigen terrein.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter