Nieuws
Jong talent in spetterend online gala
Dezer dagen is er een spetterend online gala te zien met het jong talent uit Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Rotterdam en Schiedam.  Met deze YouTube link kunt u het bijzondere concert dat opgenomen is in het patio van Muziek&Theater ’t hART in Voorburg bijwonen: https://www.youtube.com/watch?v=CeNkgotE3WU
De leerlingen van 6 tot 16 jaar en docenten van het Jeugd Klavieren Centrum Nederland en het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut brengen prachtige stukken ten gehore in de verrassende ensemble settingen van onder andere saxofoon, drums, hobo en cello met authentieke historische toetsinstrumenten: klavecimbel, clavichord, orgel en een 1873 Erard vleugel.
Jonge musici van beginners tot de winnaars van de lokale, regionale en nationale Talent Awards, klassieke muziekconcoursen en ook hun docenten internationaal erkende topmusici Nadia Askarova (piano, orgel en historische klavieren) en Katja Dirven (cello) brengen graag een feestelijke sfeer bij u thuis.
Geniet van de professionele uitvoeringen van het opstormend talent. Het project is mede mogelijk gemaakt door de Vlietwensen (gemeente Leidschendam-Voorburg). Meer informatie vindt u op www.hartvoorburg.nl en www.jeugdklavierencentrum.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter