Nieuws
Vergunningaanvraag voor bouw flat

Waterland Real Estate heeft bij de gemeente vergunning gevraagd voor de bouw van een flat met vijftien appartementen op een terrein achter Leidsekade 6-10 Leidschendam. De flat van vier bouwlagen hoog zou loodrecht op het Toevluchtspad gebouwd moeten worden. Op de begane grond komen parkeerplaatsen. Daar boven drie etages met elk vijf appartementen. Ter plekke komt ook een groot parkeerterrein met een in- en uitgang aan De Tol. Op het parkeerterrein komen 54 plekken. Dat is minder dan de 70 oorspronkelijk geplande plaatsen. Gebouwen die nu nog op het terrein staan worden gesloopt. Dat geldt ook voor de achterbouw van Leidsekade 6-10. Die panden zelf worden door Waterland ook neergehaald en vervangen door nieuwbouw.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter