Nieuws
Oudjaarsavond Vaarwel 2021

Het is ondertussen een klassieker: Sjaak Bral die het jaar afsluit. Het is al zijn 25e conference, een jubileum dus. Ook dit jaar neemt Sjaak geen afscheid van het jaar met publiek, maar doet hij dit op een ludieke en unieke wijze. Zonder publiek en vanaf verschillende plekken in Den Haag. Een oudejaarsconference zoals alleen Sjaak Bral die kan maken. Het wordt een vrolijke voorstelling om dit bewogen jaar vaarwel te zeggen. Natuurlijk zal het coronavirus een plaats hebben in de voorstelling, maar het zal vooral draaien om Brals Haagse humor en gulle lach. De show is zowel op TV West, als Radio West en online te zien en te beluisteren. Op TV West zie je Vaarwel 2021 vanaf 19.00 uur ieder uur. Op Radio West hoor je de show om 19.00 uur met herhalingen om 21.00 uur, 01.00 uur, 03.00 uur, 05.00 uur en 07.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter