Nieuws
Johan Derksen nieuw op Radio West

Johan Derksen presenteert vanaf 1 januari twee keer per week het radioprogramma Muziek voor Volwassenen op Radio West. Voortaan trakteert hij de luisteraar vijf uur per week op muzieknummers die nauwelijks nog op de radio te horen zijn.

Johan: ,,Alles wat je tegenwoordig op de radio hoort, is gemaakt volgens een commercieel format met af en toe een gouwe ouwe er tussendoor. Smakeloos en een kwelling om naar te luisteren. Ik word daar heel moe van. Terwijl ik zeker weet dat er onder met name de 40-plussers een hele grote groep is dus nog steeds houdt van de oervormen van de muziek, zoals blues, country, soul en rock ‘n’ roll.”

De muziek die Derksen laat horen, komt uit zijn privécollectie. ,,Ik ben een particulier, dit is een hobby, maar ik heb een heel mooie collectie waar ik zelfs een apart huis voor heb laten bouwen.”

Het programma Muziek voor Volwassenen is voortaan elke zaterdag te horen van 18.00- 21.00 uur en op zondag van 19.00-21.00 uur. In totaal dus vijf uur per week.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter