Nieuws
Nieuwe partij LVSL: ‘Gewoon anders’

Ex-GBLV-gemeenteraadslid Marien van Wijk heeft de site van zijn nieuwe partij Leidschendam Voorburg Stompwijk Lokaal (LVSL) gelanceerd: https://www.lvslokaal.nl/ De partij heeft ‘Gewoon anders, samen met u’ als motto.

,,In Leidschendam-Voorburg-Stompwijk kan het anders en moet het weer gewoon worden. Duidelijkheid voor onze inwoners en transparante beslissingen’’, aldus Van Wijk. ,,U gaat geen uitgebreid verkiezingsprogramma van ons ontvangen. Bestaande vraagstukken zijn bekend maar dagelijks ontstaan er nieuwe vraagstukken.’’

,,Wie heeft tijdens de verkiezing van 2018 kunnen bedenken dat Corona de afgelopen 2 jaar het grootste vraagstuk zou worden? Snel, doelgericht en flexibel kunnen inspringen vindt de lokale partij LVSL belangrijker dan U nu vermoeien met beloften waar U niet op zit te wachten. Wij doen niet aan ‘verkiezingsbeloften’ die wij niet kunnen waarmaken.’’

Op de site staat het volgende over LVSL:

‘LVSL, de lokale partij voor Leidschendam & Voorburg & Stompwijk. Drie kernen die verbonden moeten zijn met het bestuur van onze gemeente. Niet afhankelijk van een landelijk partij. Gewoon ontstaan, omdat het anders kan. Spreekt de taal van onze inwoners, denkt mee op het niveau van onze ondernemers en begrijpt de gedachten van onze verenigingen.

LVSL streeft naar een complete gemeente. Luisteren naar inwoners, naar een straat of een wijk. Wij proberen een eerlijke en transparante afweging te maken tussen de vaak tegenstrijdige belangen. Het afwegen van individueel belang en algemeen belang is niet altijd makkelijk. Maar toch is het noodzakelijk om een juiste beslissing te nemen.

LVSL kiest niet voor een kleur maar kiest voor u. Alle inwoners zijn voor ons gelijk qua mens, afkomst of geslacht. Wij willen geen energie verspillen aan de politieke strijd tussen links en rechts maar varen die koers die voor u als inwoner belangrijk is.

Het omgaan met corona, woningtekort, verkeersstromen, duurzaamheid, energietransitie, milieu, afval, zorg enzovoorts zijn vraagstukken die niet alleen lokaal maar ook landelijk spelen. LVSL wil vooral kijken hoe dit in onze gemeente speelt en zoeken naar de beste oplossingen’.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter