Nieuws
Meer inwoners overleden aan corona

Het afgelopen jaar zijn 102 inwoners van Leidschendam-Voorburg overleden aan corona. Dat blijkt uit gegevens van het RIVM, Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu. Het aantal is vrijwel een verdubbeling van het aantal inwoners van de gemeente dat in 2020 stierf aan het virus. In 2020 overleefden 55 inwoners een besmetting met corona niet. Leidschendam-Voorburg heeft 76.433 inwoners. De vaccinatiegraad (eerste en tweede prik) ligt bij inwoners van 18 jaar en ouder op 85 procent. Het aantal inwoners dat positief getest wordt stijgt de laatste week weer langzaam. Daarentegen daalt het aantal inwoners dat wegens corona in een ziekenhuis moet worden opgenomen sinds de Kerstdagen juist.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter