Activiteiten
U zegt het maar: Welkom bij de audiotour van Leidschendam-Voorburg

‘Onze gemeente is erg rijk aan historie en daarom is er veel te vertellen.  Deze tour kunt u tijdens een wandeling, op locatie, of zelfs vanaf de bank beluisteren op uw telefoon of computer. Voor de beste beleving kunt u het beste een koptelefoon opzetten.  U kunt kiezen om bijzondere gebouwen of objecten met eigen ogen te gaan bekijken achter elkaar als een tour. Dit is echter een lekker stevige wandeling, maar uiteindelijk zeker de moeite waard. U bepaalt zelf de route en het tempo.  Wij hebben een aantal prachtige en bijzondere locaties voor u uitgezocht en unieke verhalen verzameld om aan u te vertellen. Kiest u voor de hele tour? Veter uw wandelschoenen dan maar stevig vast.  Wilt u een specifiek verhaal horen over een van onze parels van de stad, klik dan op het verhaal wat u wilt horen. Zo kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. Wij wensen  u een sprookjesachtige tour en dat deze verhalen u kunnen verrassen en boeien. Zo leert u Leidschendam-Voorburg écht kennen. Veel luisterplezier’. Om de toer te volgen, klik hier.

(Gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter