Nieuws
Honderdvijftien appartementen in Leidschendam

Op het plek van het voormalige Landal-kantoor, Dr. van der Stamstraat 4 Leidschendam, komen drie flatgebouwen met in totaal 115 appartementen. Eén van de drie flats zal bestaan uit sociale woningen; 30 procent van het totaal. Tussen de flats komt een half verdiept liggende parkeergarage met een tuin op het dak. De flatgebouwen variëren in hoogte: de laagste aan de kant van de reeds bestaande bebouwing richting het Damcentrum, de hoogste aan de zijde van de Nieuwe Havenstraat. Voor de bouw moet het bestemmingsplan aangepast worden. Daar moet de gemeenteraad mee akkoord gaan. Bouwstart is niet eerder dan 2023 voorzien. De appartementen krijgen oppervlakten tussen 60 en 250 vierkante meter. Op de bovenste etages springen de gevels in en krijgen de woningen een dakterras.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter