Nieuws
Werken Utrechtsebaan gaan starten

De Utrechtsebaan gaat van vrijdag 14 januari 22.00 uur tot maandag 17 januari 05.00 uur in beide richtingen dicht tussen Voorburg en de kruising Zuid-Hollandlaan/Benoordenhoutseweg in Den Haag. Dit als opmaat van een grootschalige renovatie waarbij het wegdek en de wanden onder handen worden genomen net als riolering, vangrails, elektrische installaties en beveiliging. De werken hadden vorig jaar al moeten beginnen maar werden toen uitgesteld.

Vanaf 17 januari is de Utrechtsebaan Den Haag uit 24 uur per dag gesloten. Den Haag in blijft de weg open. In de weekeinden 28-31 januari, 4-7 februari, 11-14 februari en mogelijk ook 18-21 februari is de Utrechtsebaan tussen 22.00 uur op de vrijdagen en 05.00 op de maandagen Den Haag in open tot en met afrit 4 (Voorburg). Den Haag uit is de Utrechtsebaan open vanaf toerit 3 (Schenkkade).

De werken aan de weg gaan tot eind mei duren. Over verdere afsluitingen wil de gemeente Den Haag op een later moment duidelijkheid geven. Er worden omleidingen ingesteld. Voor stad in en uit zijn dat Rotterdamsebaan; via de Binckhorst (toerit en afrit Voorburg, Regulusweg/Supernovaweg); N14-Benoordenhoutsweg-Zuid Hollandlaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter