Nieuws
Halte Leidsenhage/Mall

De trams 2, 6 en 19 hebben een nieuwe halte op de Heuvelweg: Mall of the Netherlands. Tenminste, dat staat op het perron van de halte zelf aangegeven. Wie echter de halte op internet bij HTM zoekt, komt hem niet tegen. Daar staat keurig ‘Leidsenhage’ als stopplaats. Het hernoemen van de halte was een wens van wethouder Astrid van Eekelen en de Mall-directie. Zo moeten meer bezoekers verlokt worden met het openbaar vervoer te komen. Dat het daarbij om meer dan een naam van een halte gaat, is duidelijk. Zoals een veilige oversteek van de halte naar de Mall. En die is er niet meer. Het zebrapad met stoplichten is verdwenen. Nu lopen/rennen mensen over twee rijbanen Heuvelweg. Waarbij ze een stukje blubber voor lief nemen. Het draadje dat er ooit gespannen was, is al verdwenen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter