Nieuws
Trainerswisselingen amateur voetbalclubs

Bij de vijf lokale amateur-voetbalclubs zijn een aantal trainerswisselingen aangekondigd. Zaterdag eersteklasser Forum Sport breekt na dit seizoen met trainer Dennis den Turk die dan zes seizoenen bij de club actief was. Datzelfde doet zondag tweedeklasser VV Wilhelmus met oefenmeester Oscar Laguna Burgos na vijf seizoenen. Bij zondag derdeklasser Stompwijk’92 stopt Patrick Kamperveen omdat de club op zaterdag gaat spelen. Kamperveen was drie seizoenen actief in Stompwijk. Wat zaterdag vierdeklasser doet met coach Kenneth Soechit is nog niet bekend maar waarschijnlijk blijft die op zijn post. Zondag hoofdklasser RKAVV gaat in elk geval verder met hoofdtrainer Maurizio Ceccuci. Overigens heeft VV Wilhelmus al een opvolger binnen: Ramon van Stekelenburg. Die was al sinds 2016 binnen de club actief. Hij heeft een contract gekregen voor drie seizoenen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter