Nieuws
Informatieavond afsluiting Utrechtsebaan

De gemeente Den Haag organiseert op woensdagavond 12 januari een online ‘bewonersavond’ over de afsluiting van de Utrechtsebaan die vrijdag 14 januari om 22.00 uur start. De online bijeenkomst begint om 19.00 uur.

In het komende weekend is de Utrechtsebaan in beide richtingen afgesloten tot maandagochtend 17 januari 05.00 uur. Vanaf maandagochtend 17 januari is de Utrechtsebaan dan langdurig afgesloten voor het verkeer stad-uit(richting Prins Clausplein). Verkeer stad-in (richting Den Haag centrum en Scheveningen) kan, op enkele weekendafsluitingen na, gebruik blijven maken van de weg. De verwachting is dat de werken aan de Utrechtsebaan eind mei 2022 afgerond zijn en de weg weer open kan.

De 45 jaar oude Utrechtsebaan moet bijna vijf maanden dicht vanwege groot onderhoud. Vrijwel ieder onderdeel is toe aan een grote beurt. De ondergrond, het beton en het asfalt moeten allemaal vervangen worden. Ook de wanden en elektrische installaties langs de weg worden dan geïnspecteerd en waar nodig vervangen.

De afsluiting zal stad-uit flinke vertraging gaan veroorzaken. Omrijden tijdens de afsluiting kan via de Victory Boogie Woogietunnel (Binckhorst/S107) of via de N14 Wassenaar-Leidschendam. Nadere informatie:

Overzicht (planning) werkzaamheden Utrechtsebaan (A12)

Omleidingsroute

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter