Activiteiten
Politie wil gamen met jongeren
De politie nodigt jongeren uit om met hen te gamen: ‘Bewijs ons je gameskills en ontdek wat jij kan. Ben jij benieuwd wat jij met jouw gameskills kan bij de politie? Ontdek het tijdens het Politie Game Event op 21 januari.
Op 21 januari geven we jou de gelegenheid om met of tegen ons te gamen. Kom er achter welke skills jij hebt door te gamen en check wat jij met die skills kan doen bij de politie. Vraag meteen onze agenten en recruiters de oren van het hoofd over alles wat komt kijken bij politiewerk.
Om mee te kunnen doen, ben je minstens 16 jaar. Schrijf je in via deze  link Inloggen doe je met je Steamaccount, hiermee checken wij je gameskills en matchen wij die met ons. Zorg dat je account op public staat voordat je inlogt. Je kan ook handmatig invoeren welke games jij het meeste speelt. Na je inschrijving ontvang je de invitelink op de mail voor onze Discord waar je alle overige info kan vinden.
The game is on’. (foto politie)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter