Nieuws
Levensgevaarlijke stoep bij Grote en Kleine Feith Voorburg

De appartementen in het complex Grote Feith en Kleine Feith in Voorburg zijn alweer enige tijd bewoond. Na de oplevering is er ook werk gemaakt van de aanleg van een groene tuin. Echter: het trottoir op de Prins Bernhardlaan is totaal vernield. Er zijn gaten, kuilen en op sommige stukken zijn alle stoeptegels verdwenen. En dat is geen kwestie van vandaag of gisteren. Nog ver voor de jaarwisseling werd er door omwonenden volop geklaagd over de toestand van de stoep.

Inmiddels is het half januari en er is nog geen hand uitgestoken om deze gevaarlijke situatie op te heffen. Voetgangers zijn gedwongen om hier en daar de raarste capriolen uit te halen. Nog ernstiger is de situatie voor mensen die slecht ter been zijn, of die bijvoorbeeld een kinderwagen voort duwen. Zij zijn gedwongen gebruikt te maken van het drukke fietspad.

,,Eigenlijk is het van de gekke dat de gemeente hier niet ingrijpt. Het lijkt wel of ze bewust de andere kant uitkijken. Tot er daadwerkelijk ongelukken gebeuren. Dan wijst, iedereen opeens naar elkaar”, aldus een omwonende. De hoop is nu gevestigd op actie door politieke partijen die nog iets goeds willen doen voor de inwoners, zo kort voor de gemeenteraadsverkiezing.