Nieuws
Hollandse Nieuwe in Kakafonie

Ook vandaag zijn er weer bijzondere gasten in het programma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Met ‘Trots’ presenteert Jordy Carrero zijn debuutalbum en komt dit laten horen om 12:30 uur. Jordy Carrero, droomde vanaf het begin van zijn zangcarrière om een heel album op te nemen en uit te brengen. De groei die Jordy doormaakte, single na single, zorgde voor een vrij snel groeiende schare fans, die ook al meerdere keren vroegen of er ook een album zou gaan komen. Om ongeveer 13:15 uur komt Steffan de Kust zijn nieuwe single ‘Op het kamp’ laten horen. Steffan heeft tijdens de coronapandemie nagedacht over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen. Tel hierbij het huidige woonwagenbeleid op en je hebt alle ingrediënten voor een nieuwe single.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter