Nieuws
Midvliet Next maakt radioshow voor jongeren

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart maakt Midvliet Next, het jongerenteam van Midvliet, een radioshow over de gemeenteraadsverkiezingen speciaal voor jongeren. In acht uitzendingen komen alle politieke partijen en hun partijprogramma’s aan bod. Met dit initiatief hoopt Midvliet Next jongeren te stimuleren om te gaan stemmen op 16 maart en om ze te enthousiasmeren voor de lokale politiek.

In KiesLokaal worden jongeren in een uur op de hoogte gebracht van de standpunten van de politieke partijen. Elke week komt een lijsttrekker langs om hierover te vertellen. Dit wordt afgewisseld met muziek. In de radioshow worden onderwerpen besproken waar vooral jongeren belang bij hebben: huisvesting, duurzaamheid en recreatie. Iedere politicus krijgt daarnaast de gelegenheid om een eigen speerpunt uit het verkiezingsprogramma te pitchen.

Vanaf dinsdagavond 25 januari tot en met 15 maart, zijn acht live-uitzendingen te volgen via Midvliet FM. KiesLokaal is daarnaast actief op Instagram (@VlietCast), Spotify (@VlietCast) en te vinden via Midvliet.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter