Nieuws
Eigenaar Mall neemt nu Stadshart onder handen

De winkeliers in de Mall zullen het niet leuk vinden. Maar de eigenaar  van hun winkelcentrum heeft bekend gemaakt nu het Stadshart in Zoetermeer onder handen te nemen. Unibail-Rodamco-Westfield tilt het winkelcentrum in 2022 naar een hoger niveau door verschillende investeringen. Begin dit jaar openen er nieuwe winkels en een restaurant. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe bestrating, meubilair en groenvoorzieningen

Ook openen binnenkort nieuwe winkels. Zo blaast Spel & Meer met een grote vestiging aan de Warande vanaf deze maand bordspellen, kaartspellen, puzzels, tekenen en schilderen en educatieve artikelen nieuw leven in. Tevens worden er op deze locatie spelavonden en evenementen georganiseerd. Schoenenwinkel Nolten (inclusief Kids concept) opent een nieuwe winkel aan de Promenade in Zoetermeer waar heren, dames en kinderen naast schoenen ook tassen en accessoires van merken zoals  UGG, Michael Kors, Nubikk, Floris van Bommel, Hugo Boss en Sendra kunnen vinden. Afgelopen periode openden ook bakery-cafe Backwerk, bubble tea-concept 8tea5 en de bekende multibrand fashionstore The Stone nieuwe vestigingen in Stadshart Zoetermeer.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter