Nieuws
Enorme verkeersoverlast door aanrijdingen

Het verkeer in Leidschendam-Voorburg heeft gistermorgen behoorlijk last gehad van een aantal ongelukken. Aan het begin van de ochtendspits kwam een ambulance op het Hraniceplein in botsing met een personenauto. De ambulance die sirene en zwaailichten aan had, sloeg als gevolg van de aanrijding om. De wagen landde tegen een lantaarnpaal. De beide broeders zijn gewond naar een ziekenhuis gebracht. Als gevolg van de aanrijding was de N14 urenlang afgesloten. Rond hetzelfde tijdstip was er een ongeval op de rijbaan van de Utrechtsebaan, die nog open is. Ook deze zorgde, naast de overlast van de afsluiting, voor nog meer ellende. Het gevolg was dat overal in Leidschendam en Voorburg lokaal verkeer naar een manier zocht om de gemeente te verlaten. Pas tegen elven werd het rustiger.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter