Nieuws
Liveshow van het ’s Gravendreef College keert terug

Onder de huidige maatregelen kunnen de open dagen van middelbare scholen niet doorgaan. Het ’s Gravendreef College heeft hiervoor een heel gaaf alternatief, een online open dag in de vorm van een spelshow. In de liveshow, die ook dit jaar weer wordt gepresenteerd door Eric Bouwman, neemt men groep 7 en 8 leerlingen mee in de wereld van het ’s Gravendreef College. Met deze liveshow laat de school toekomstige leerlingen online kennis maken met de sfeer op de twee scholen. Van de vorige editie op 23 januari 2021 heeft zelfs het NOS Jeugdjournaal een reportage gemaakt.

Twee teams van beide locaties, het ’s Gravendreef College Leidschendam en het ’s Gravendreef College Leidschenveen gaan weer in een stevige strijd proberen er met de winst vandoor te gaan. Dit jaar nemen geen leerlingen maar twee teams van docenten het tegen elkaar op in een knotsgekke en spannende spelshow. Vorig jaar kreeg de teamcaptain van het verliezende team een douche van derrie over zich heen, ditmaal heeft Eric Bouwman iets anders in petto voor de verlieze. De sportklas en het TheaterLab hebben een prachtige presentatie voorbereid, het belooft een waar feest te worden.

Tussen de spellen door worden er handige tips en informatie gegeven door bijvoorbeeld een mentor en leerlingen zelf. Zo krijgt de kijker op een leuke manier informatie en kunnen groep 8 leerlingen ervaren of het ’s Gravendreef voelt als hun nieuwe school. Er is de mogelijkheid om live vragen te stellen via whatsapp.

’s Gravendreef Live! is live te zien op 22 januari om 16:00 uur op www.sgdc.nl en op het YouTube kanaal van het ’s Gravendreef College.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter