Nieuws
Buytenhof krijgt steeds meer smoel

De medewerkers van hoofdaannemer Goossen Te Pas Bouw weten van aanpakken. Het door hen te bouwen appartementencomplex Buytenhof vordert snel. Het complex verrijst tussen de Raadhuisstraat en de Vliet in Voorburg. Met weinig ruimte is het lastig manoeuvreren voor de bouwvakkers. Toch ziet men aan de zijde van het park en een deel van de gevel al duidelijk de vorm en kleur van de nieuwbouw. Daar zijn de ramen al geplaatst en is alle bouwmateriaal buiten verdwenen. Aan de kant van het woonzorgcentrum is men nog niet zover. Het appartementencomplex is ontwikkelt door Loostad BV en bestaat uit 9 stadsappartementen, 20 luxe appartementen en 4 penthouses. De appartementen zijn volledig gasloos en hebben vloerverwarming. Het gebouw wordt voorzien van een duurzame installatie met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. De oplevering is later dit jaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter