Nieuws
Opvallende gasten in Kakafonie

Vandaag is om 12:30 uur is het duo Mel en Den te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Het duo blikt met ‘Vriendelijk in mijn hoofd’ terug naar het verleden. Melanie Mutsers en Dennie van den Bosch vormen samen zangduo Mel & Den. Door de aankoop van een keyboard raakte Melanie in contact met Dennie. Vanaf dat moment zijn ze muziekvrienden door dik en dun.

In de media zijn hun projecten niet onopgemerkt gebleven. Met name het commentaar dat ze kregen op de filmpjes die op ‘Dumpert’ en ‘Jezus wat slecht’ verschenen, heeft hen slapeloze nachten bezorgd. Ook haatberichten die rondgingen op de socials raakten hen persoonlijk.

Om ongeveer 13:15 uur is Romaico Nieuwland te beluisteren. Romaico is al heel wat jaren bezig. In 2016 is hij begonnen in een bandje, en kort erna heeft hij ervoor gekozen om solo verder te gaan. De reden daarvan was, omdat hij zelf de muziek wilde zingen waar hij zich voor 100% in kan vinden. Dat betekende wel van Engelstalige muziek de overstap maken naar het Nederlandstalige lied. Vooralsnog zingt Romaico alleen covers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter