Nieuws
En er gebeurt niets aan…

Het voetpad tussen de Aart van der Leeuwkade en de Carel Vosmaerstraat/Alberdingk Thijmkade in Voorburg is al maanden afgesloten. Aanleiding vormt het wegzakken van een deel van het plaveisel aan de kant van de langs het pad lopende sloot, dicht bij de Aart van der Leeuwkade. De houten wand waarmee het talud ten behoeve van het pad werd ‘vastgehouden’ is doorgerot. Met als gevolg dat een deel van het pad wegzakte en de reling ter plekke in de lucht kwam te hangen. Het pad werd afgesloten met een paar provisorische hekken en linten waar passanten zich niets van aantrekken. Geen wonder aangezien er van enige activiteit om de schade te repareren niets te merken of te zien is. Eerder wees Vlietnieuws al op de levensgevaarlijke stoep bij de Grote en Kleine Feith (Feithplein/Prins Bernherdlaan Voorburg). Daar wordt nu iets aan gedaan. Daarna kan de werkploeg meteen naar voornoemd voetpad. Is maar 500 meter verderop.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter