Activiteiten
Wie doet mee aan opschoonmiddag Prinsenhof?

Zaterdag 19 maart staat in het teken van zwerfafval. Het is dan namelijk de 20e editie van de Landelijke Opschoondag en uiteraard is er in de Leidschendamse wijk Prinsenhof een opschoonactie. De bedoeling is dat in Prinsenhof Hoog en in het park Prinsenhof grondig wordt opgeruimd. Er is ruimte voor 5 teams van maximaal 10 personen in de wijk. Voor materialen wordt gezorgd, u hoeft alleen maar uw goede humeur mee te nemen  En u wordt ook nog getrakteerd op orgelmuziek van Peter Dekker en een drankje na al het harde werk. De actie wordt georganiseerd door BPG Prinsenhof. Wilt u meedoen, mail dan naar  B.P.G.Prinsenhof@gmail.com met als onderwerp schoonmaakactie. Vermeldt uw naam en met hoeveel personen u komt helpen. Op 12 maart sluit de inschrijftermijn. Daarna ontvangt u de laatste informatie over de actie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter