Nieuws
Eigenaar Mall werft voor Stadshart Zoetermeer

De eigenaar van de Mall, Unibail-Rodamco-Westfield (URW) werft klanten voor Stadshart Zoetermeer, waar men ook eigenaar van is. Onder het motto ‘uitjestip’ schermt URW met investeringen die het Stadshart naar een hoger niveau tillen, de opening van nieuwe winkels en een restaurant, nieuwe bestrating, meubilair en groenvoorzieningen.

‘Stadshart Zoetermeer is binnenkort een populair restaurant rijker; de zesde locatie van Watertuin zal haar deuren namelijk openslaan. De eetgelegenheid staat bekend om haar unieke all-inclusive concept, waarbij klanten niet voor de gekozen gerechten betalen, maar voor de duur van hun verblijf. Bezoekers van Stadshart Zoetermeer kunnen daarnaast terecht in de gloednieuwe vestiging van Dunkin’ Donuts, die per februari opent in de Westwaarts Passage. Naast nieuwe winkels en een restaurant, kan men ook nog steeds terecht bij populaire winkels zoals Gerry Weber, Pandora, The Body Shop, KPN, Vodafone en Wijtman Sport, waarmee langjarige huurverlengingen zijn afgesproken’.

‘Ook openen binnenkort nieuwe winkels. Zo blaast Spel & Meer met een grote vestiging aan de Warande vanaf deze maand bordspellen, kaartspellen, puzzels, tekenen en schilderen en educatieve artikelen nieuw leven in. Tevens worden er op deze locatie spelavonden en evenementen georganiseerd. Schoenenwinkel Nolten (inclusief Kids concept) opent een nieuwe winkel aan de Promenade in Zoetermeer waar heren, dames en kinderen naast schoenen ook tassen en accessoires van merken zoals UGG, Michael Kors, Nubikk, Floris van Bommel, Hugo Boss en Sendra kunnen vinden. Afgelopen periode openden ook bakery-cafe Backwerk, bubble tea-concept 8tea5 en de bekende multibrand fashionstore The Stone nieuwe vestigingen in Stadshart Zoetermeer’. (foto URW)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter