Activiteiten
Jonge rugbyers in actie voor Afghanistan

Op zaterdagavond 29 januari organiseert de Voorburgse Rugby Club (VRC) een reflectorentocht voor al haar 65 Benjamin-spelers (9-10 jaar). In vijf teams zullen de rugbyers in het donker met zaklampen reflectoren moeten vinden om zo de weg te volgen langs tien vragen over de rugbysport.

De route, uitgezet in Leidschendammerhout, leidt langs moeilijk begaanbare bospaden en zal de jonge rugbyspelers testen op hun moed, kameraadschap en kennis van de rugbysport.

Ook heeft de VRC deze kans aangegrepen om geld in te zamelen voor het burgerinitiatief ‘Hart voor Afghanistan’. De jonge rugbyers laten zich sponsoren voor ieder goed gegeven antwoord op de 10 rugbyvragen. Ze hopen zo een significant bedrag in te zamelen waarmee UNICEF hulp kan bieden aan hulpbehoevende kinderen in Afghanistan. Nog op dezelfde avond zal het ingezamelde bedrag bekend gemaakt worden en zullen de rugbyers een cheque overhandigen aan de initiatiefnemers van ‘Hart voor Afhanistan’.

Start- en eindpunt van de reflectorentocht is op de VRC aan De Star. De start om 18:00 uur, zo’n twee uur later zal de cheque worden overhandigd.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter