Nieuws
Online informatie over openbaar vervoer Binckhorst

Op 27 januari en 1 februari worden van  19:30 tot 21:30 uur online informatiesessies gehouden over hoogwaardig openbaar vervoer tussen Den Haag CS, Binckhorst, Station Voorburg en Den Haag CS, Binckhorst, Rijswijk, Delft. Tijdens de sessies worden schetsontwerpen van de verschillende mogelijke tracés toegelicht

Afgelopen maanden is er onderzoek gedaan om te kijken of een tracévariant haalbaar en inpasbaar is met behulp van schetsontwerpen. Tijdens de online inloopsessies worden de schetsontwerpen toegelicht. Ook laten de schetsontwerpen zien hoe een tracévariant in de straat eruit ziet.

Donderdag 27 januari (19:30 – 21:30) Online inloopsessie schetsontwerpen tracés richting Voorburg:

Binckhorstlaan – Maanweg – Station Voorburg voor bus, tram en lightrail
Binckhorstlaan – Zonweg – Regulusweg – Station Voorburg voor bus, tram en lightrail
Binckhorstlaan – Zonweg – Melkwegstraat – Maanweg – Station Voorburg voor bus
Binckhorstlaan – Prinses Mariannelaan – Laan van Middenburg – Westeinde – Station Voorburg voor tram.

Dinsdag 1 februari (19:30 – 21:30) Online inloopsessie schetsontwerpen tracés richting Rijswijk:

Binckhorstlaan – Jupiterkade – Broekslootkade
Binckhorstlaan – Geestbrugweg

Beide inloopsessies zijn vrij toegankelijk en vinden online plaats met het programma Microsoft Teams. Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@binckhorstbereikbaar.nl dan ontvangt u de link naar de inloopsessies in uw mailbox. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter