Activiteiten
Den Haag kondigt eerste evenement aan: Kingsworld

Met alle positieve ontwikkelingen en berichtgevingen van dit moment ziet de organisatie het rooskleurig in: Kingsworld Den Haag als één van de allereerste outdoor evenementen door op de ouderwetse manier. Daarnaast keert Kingsworld Den Haag terug naar haar vertrouwde Zuiderpark.
Verdeeld over drie area’s staan er artiesten geprogrammeerd die alle doelgroepen samenbrengen en waar iedereen zich mee kan identificeren. De Mainstage is het podium met de grote nationale artiesten van dit moment. Daarnaast zal in het toepasselijk genaamde ‘Huis van Oranje’ het Nederlandse lied worden gezongen door artiesten met nationale allure. Tenslotte is er nog de 90’s area die helemaal in het teken staat van de ‘foute’ jaren 90. Van de organisatie, die ook verantwoordelijk is voor het jaarlijkse festival ‘Den Haag Outdoor’, mag een prachtig gedecoreerd groots festival verwacht worden met overal leuke zithoekjes en een breed scala aan Foodtrucks voor de inwendige mens. De voorverkoop start vandaag om 19.00 uur. De vroege vogels worden met hun aanschaf van de tickets beloond met een Early Ooievaar-ticket tegen een gereduceerd bedrag van € 25,00. Kingsworld Den Haag, 27 april 2022, 12.00 uur – 23.00 uur Zuiderpark Den Haag. Toegang 18 plus. Website: http://www.kingsworlddenhaag.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter