Nieuws
Kandidatenlijst GBLV voor gemeenteraadsverkiezing

GBLV heeft een nieuwe kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. Er staan 22 namen op. Op de ‘oude’ lijst waren dat er 29. Na lijsttrekker Bianca Bremer (nu gemeenteraadslid en fractievoorzitter) volgen 2. Hans Peter Klazenga (gemeenteraadslid), 3. Marien van Wijk (gemeenteraadslid), 4. Maurice Hartsinck (gemeenteraadslid), 5. Walter Rosbenders (oud-gemeenteraadslid), 6. Sanja Duijvestijn (gemeenteraadslid), 7. Ed Klaarhamer (oud partijvoorzitter), 8. Freek Steutel (gemeenteraadslid), 9. Monica Velu (gemeenteraadslid), 10. Bert van Vliegen, 11. John Starrenburg, 12. Els van Saltbommel, 13. Lisa van der Spek, 14. Robin van Wissen, 15. Marc Beers, 16. Tjaard de Vries, 17. Harry Hooijmans, 18. Aad van Velsen, 19. Koos van Wissen, 20. Frits Koppe, 21. Liesbeth Starrenburg, 22. Wim Jansen. Afgevallen zijn Frank Rozenberg (oud fractievoorzitter), Mirjam Kersbergen, Willemijn Rosbenders, Lida van den Akker, Loek van Houten, Mark Zweekhorst en Arnold Brans (gemeenteraadslid). GBLV heeft nu negen zetels in de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter