Nieuws
Nieuwe locatie VRC nu vaststaand feit

Na zes jaar zoeken naar een eigen plek, is het nu officieel: de Voorburgse Rugbyclub (VRC) verhuist naar Sportpark Westvliet en krijgt daar een eigen locatie. De gemeenteraad stemde afgelopen week unaniem in met dit voorstel. Ook voor VOLEVO gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Zij krijgen op Sportpark Westvliet zes beachvolleybalvelden. Voorzitter van VRC Peter Kolthof, voorzitter van VOLEVO Rob Velders en wethouder Sport Astrid van Eekelen kijken uit naar een prettige samenwerking. Als alles volgens planning verloopt, spelen beide clubs volgend seizoen op de nieuwe locatie. Op de foto staan v.l.n.r. Rob Velders, Peter Kolthof en Astrid van Eekelen. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter