Nieuws
Voorman ChristenUnie pleit voor GBLV in stadsbestuur

Kees Verschoor, fractieleider van ChristenUnie-SGP in de gemeenteraad, vindt het ‘gezond’ als oppositiepartij GBLV meedoet in een na de gemeenteraadsverkiezing van maart te vormen nieuwe coalitie. Hij zegt dat in reactie op een passage in een door hem geschreven Raadsflits. Daarin stond deze zin: ‘Tenslotte wil ik lijsttrekker Bianca Bremer en GBLV gelukwensen met deze positieve stap voor de bestuurbaarheid van onze gemeente’. Ter toelichting daarop meldt Verschoor desgevraagd: ,,Ik ben oprecht blij met Bianca Bremer aan de leiding bij GBLV. Ik heb reden om zeker te zijn van haar constructieve, samenwerkende, prettig zakelijke houding. Het zou volgens mij gezond zijn als GBLV meedoet aan de volgende coalitie’. Vorige week sloot GBLV een roerige periode af met de bekendmaking van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing met Bianca Bremer als lijsttrekker en zonder huidig fractievoorzitter Frank Rozenberg. Deze laatste lag bij velen binnen en buiten de partij slecht. Verschoor zelf uitte in de gemeenteraad ook kritiek op het optreden van zijn GBLV-collega.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter