Nieuws
Jerry Snellink (SP) te gast bij KiesLokaal

Dinsdag 1 februari schuift Jerry Snellink van de SP tussen 21.00 en 22.00 aan bij KiesLokaal. De 33-jarige is de nummer 3 op de kieslijst en tevens de jongste van de partij. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart maakt Midvliet Next, het jongerenteam van Midvliet, een radioshow over de gemeenteraadsverkiezingen speciaal voor jongeren. In acht uitzendingen komen acht lokale politieke partijen en hun partijprogramma’s aan bod. De uitzendingen zijn op dinsdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur, met een herhaling op woensdagmiddag om 16:00 uur.

In de radioshow worden onderwerpen besproken waar vooral jongeren belang bij hebben: huisvesting, duurzaamheid en recreatie. Iedere politicus krijgt daarnaast de gelegenheid om een eigen speerpunt uit het verkiezingsprogramma te pitchen. Tot en met 15 maart zijn op de dinsdagavonden van 21:00 tot 22:00 uur acht live-uitzendingen te volgen via Midvliet FM, met een herhaling op woensdag om 16:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter