Activiteiten
Actie VRC voor Afghanistan succesvol

Een bijzonder tafereel in de Leidschendammerhout: zoekende lampjes en reflectoren, en benjamins van de Voorburgse Rugby-Club die zich bogen over ingewikkelde rugbyvragen. Of nou ja, ingewikkeld; de rugbyers lieten goed zien hoe veel ze al weten van de regels van het spel.

De reflectorspeurtocht was door VRC georganiseerd in het kader van teambuilding, maar ook om geld op te halen voor het initiatief Hart voor Afghanistan. Doel was om ten minste 500 euro op te halen en zo de mensen in Afghanistan te steunen. De kinderen konden zich laten sponsoren met een bedrag per goed antwoord.

De Benjamins gingen er vol voor. Onbevreesd zochten ze reflectoren en beantwoordden ze de vragen, en ondertussen hadden ze ook nog tijd om liedjes te zingen en grappen te maken. Na afloop was er warme chocolademelk en konden de kinderen marshmallows roosteren. Nadat de coaches alle vragen hadden nagekeken en een snelle berekening hadden gemaakt, bleek dat er maar liefst 2389,75 euro was opgehaald. (Lucas Avink)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter