Activiteiten
Dave Fisser kondigt twee grote dinnershows aan
Nu de versoepelingen een feit zijn, ontstaan er meteen tal van initiatieven. Ook Captain Midnight, alias Voorburger Dave Fisser heeft nieuws: ,,Eindelijk mogen we weer muziek gaan maken voor publiek en omdat we niet kunnen wachten organiseren we (binnen de geldende regels) gelijk twee leuke dinnershows op 12 en 13 februari. De locatie is ditmaal de Haagse Arc op grens van de Binckhorst en Voorburg, waar we de evenementenruimte op de begane grond helemaal gaan ombouwen tot prachtige dinnershow-locatie.”
,,We beginnen om 17.00 uur en maken er een culinair feest van met 4 heerlijke gangen bereid door een top-keuken crew. We kijken tijdens het eten op grote tv’s naar onze Valentijn Muziek Special die dat weekend non-stop op TV West wordt uitgezonden. Na het kijken gaat het tempo en het volume van de muziek omhoog en gaan we live voor jullie 2 knalsets spelen. De toegangsprijs is €69,50 en is dus inclusief 4-gangen diner, welkomstdrankje en entertainment.”
,,De officiële online kaartverkoop is gestart en je kan reserveren via www.haagse-arc.nl/dinnershow Hier vindt je ook meer info over ons evenement. We hopen jullie te zien op 12 of 13 februari, want we gaan er twee ouderwets gezellige avonden van maken! Niet doorgaan is geld terug.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter