Wil je langskomen? Maak een reservering via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten Men werkt met tijdsloten van 45 minuten. ‘In een tijdslot verzorgen wij voor u een rondleiding, waarbij we vertellen wat er in de afgelopen periode is gebeurd, wat we nog allemaal gaan doen en we nemen u natuurlijk mee naar ons uitkijkpunt. We gaan niet het bouwterrein op’.

‘Om de onderlinge veilige afstand van 1,5 meter te waarborgen mogen er maximaal 4 mensen tegelijk mee met een rondleiding. Het dragen van een mondkapje in het informatiecentrum is verplicht, als u zit mag je deze afdoen. Ook bij het informatiecentrum RijnlandRoute is het verplicht om bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten zien. Het informatiecentrum is zo ingericht dat u ons veilig kunt bezoeken. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Als u al een reservering hebt gemaakt kunt u deze via de bevestiging annuleren. We zijn geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur’. (foto Rijnlandroute)