Activiteiten
Narcissenroute Vreugd en Rust weer actueel

De lente kondigt zich al aan: de eerste narcissen komen weer uit de grond. Tijd om weer te genieten van de narcissenroute in park Vreugd en Rust, een gemarkeerde wandeling langs dertig verschillende soorten narcissen. De route kan aan de hand van een speciale folder worden gevolgd en duurt ruim 30 minuten. De folder bevat beknopte informatie over het waarom van narcissen op een buitenplaats als Vreugd en Rust en over de verschillende kenmerken van de diverse soorten. Met (klein)kinderen wordt het een avontuur om telkens de volgende genummerde steen te zoeken. De folder Narcissenroute Park Vreugd en Rust is gratis verkrijgbaar bij het VVV- informatiepunt in Museum Swaensteyn in de Herenstraat in Voorburg of te bestellen via www.mooivoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter