Nieuws
Stoep bij Grote en Kleine Feith blijft een ramp

Op 15 januari berichtte Vlietnieuws over de levensgevaarlijke stoep bij de Grote en Kleine Feith aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Een dag later stelde GBLV-gemeenteraadslid Maurice Hartsinck vragen aan wethouder Jan Willem Rouwendal over de toestand. Op 26 januari ontving het gemeenteraadslid antwoord. De toestand was B&W bekend. Die werd als ‘onacceptabel’ bestempeld. Rouwendal: ‘De gemeente heeft bij de bouwaannemer aangedrongen op herstelwerkzaamheden. De bouwaannemer is daar nu mee gestart’. Op 1 februari was er echter niet veel meer gebeurd dan het plaatsen van wat dranghekken rond de slechtste stukken. Verder is er geen enkele activiteit ondernomen. Overigens ligt ook de Vliegerlaan, toegang vanaf de Prins Bernhardlaan naar het zwembad, er sinds de bouw van Grote en Kleine Feith als een hobbelpad bij.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter