Activiteiten
Laatbloeiers meer dan welkom bij St Caecilia

Vooral in deze nare tijd van Corona zoeken mensen ontspanning en gezelligheid. Ze willen andere mensen ontmoeten en steeds meer volwassenen ontdekken de vrijetijdsbesteding bij uitstek: Samen muziek maken! Muziekvereniging St. Caecilia in Voorburg beschikt sinds 2012 ook over een dagorkest dat (en de naam zegt het al) overdag repeteert en optreedt. Startte het orkest tien jaar geleden met 8 muzikanten, inmiddels is het gegroeid tot een aantal van 44 leden. Het zijn niet alleen senioren, maar ook muzikanten die het gewoon prettig vinden om overdag muziek te maken.

Er is een plan van aanpak bedacht waarbij beleving en het plezier van samen muziek maken voorop staat. Het accent ligt op ontmoeting, ontspanning en gezelligheid. Een laagdrempelige uitdaging voor mensen die ooit een muziekinstrument hebben bespeeld en de draad weer willen oppakken. Het repertoire van het dagorkest kent nummers die heel herkenbaar zijn en gemakkelijk in het gehoor liggen. Hoewel er serieus wordt gerepeteerd, mag in deze ontspannen sfeer ook een foutje worden gemaakt.

Als u eens wilt meemaken hoe zo’n repetitie verloopt, kom dan eens vrijblijvend langs in het verenigingsgebouw Marcanto Muziekcentrum aan de Groene Zoom 11, 2491 EJ  te Den Haag. Het Dagorkest Vlietstreek repeteert elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Dhr. Arends 071 – 531 2328 of 075 – 616 4862.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter