Activiteiten
Mall-bezoekers zorgen voor chaos bij Cartouche

Verkeersoverlast door Mall-bezoekers zorgt met name op zaterdagen voor een chaos bij hockeyvereniging Cartouche. Sporters komen te laat, bezoekende teams komen te laat, wedstrijden moeten later starten, de hele planning raakt in de war. Na afloop van wedstrijden kunnen ouders hun kinderen niet ophalen omdat ze het sportpark niet kunnen bereiken. De toegangsweg vanaf de Noordsingel wordt door Mall-bezoekers en anderen gebruikt als sluiproute naar de Van Ruysdaellaan en verder om zo de verkeersdrukte te ontlopen. Parkeerplaatsen bedoeld voor bezoekers van het sportpark worden ingenomen door Mall-bezoekers die niet willen zoeken naar een vrije plek bij het winkelcentrum zelf. De vereniging heeft de problemen inmiddels aangekaart bij B&W. Cartouche is de grootste sportvereniging van Leidschendam-Voorburg met 2000 leden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter