Nieuws
Talentvolle gasten in Kakafonie

Vandaag is Maurice Groeneweg om 12:30 uur te gast in het programma Kakafonie bij de lokale omroep Midvliet. Maurice is een talentvolle zanger en entertainer. Hij zorgt er altijd voor dat de klanten tevreden zijn. ‘De klant is koning’ en een feest of partij moet natuurlijk altijd knallen. Maurice vond het weer tijd voor een nieuw nummer en komt dan met een prachtige ballad ‘Toe wees nou niet kwaad’.

Om 13:15 uur is de microfoon voor Patricia Fraiqui. Patricia verrast met een wintersingle die barst van de melancholie en sfeer. Het lied ‘It may be winter outside’ werd in de jaren zestig/zeventig al gezongen en het sprak Patricia dermate aan, dat zij haar producer vroeg om hier een mooie productie van te maken. Met liefde en geduld is een nieuwe single ontstaan die. Een verrassend geluid en een karakteristieke stem zorgen voor een klinkend geheel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter