Activiteiten
Voorburgse popprijs voor lokale bands

Theater Ludens organiseert samen met Drumschool Voorburg de Battle of the Bands 2022 met als inzet de Voorburgse popprijs 2022. Het gaat om lokale bands waarvan de leden tussen 13 en 19 jaar oud zijn. Deelnemers kunnen zich opgeven via de muziekdocent van de school van de bandleden, of rechtstreeks. Dat kan via mail paul@drumschoolvoorburg.nl De uiterste inschrijfdatum is 15 februari.

De winnaar krijgt niet alleen de Voorburgse popprijs, er zijn ook een optreden op een festival in Leidschendam-Voorburg en een professionele audio-opname in een echte opnamestudio te winnen. De bands kunnen eigen nummers spelen of covers.

Er wordt gewerkt met voorrondes waarbij de bands twee nummers spelen voor een aantal coaches. Er blijven uiteindelijk zes bands over die op de finaledag, 2 april, spelen om de Voorburgse popprijs 2022. Aanvang 19.00 uur.

Bands die meedoen krijgen twee maal een uur gratis coaching bij Drumschool Voorburg. Hen wordt daarbij duidelijk gemaakt wat er nog beter worden en hoe zulks aangepakt moet worden. Op de finaledag staan een professionele stage-, geluid- en lichtcrew de bands bij.

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter