Nieuws
Valentijngebak bezorgservice door thuisbakker

Maandag 14 februari is het de dag van de liefde: Valentijn. Sanne Alblas van Thuisbakkerij Gravin 427 grijpt deze dag aan voor een eenmalige bezorgservice van zelfgebakken Valentijn-tartelettes. Kleine gebakjes om Valentijn mee te verrassen. Maar, naast deze uiting van liefde zit er nóg een mooi gebaar verwerkt in deze actie; de opbrengst gaat naar bakkerijen in Oeganda waar kansarme mensen worden opgeleid tot bakker.

De tartelettes worden gebakken door Sanne, enthousiaste thuisbakker uit de wijk Prinsenhof. Ze houdt er van om zonder pakjes en zakjes de lekkerste en mooiste creaties te bakken. Voor Valentijn bakt ze wat speciaals; tartelettes (eenpersoonsgebakjes) gevuld met caramel, witte en bruine chocoladeroom. De bovenkant is bekleed met glimmende chocolade en handgemaakte chocolade hartjes en/of tekst. Voor €12,50 bestel je 2 gebakjes, die mooi aangekleed in een doosje worden bezorgd bij jouw Valentijn in Leidschendam.

Sanne is aangesloten bij stichting ThuisbakkersPunt, landelijk platform voor thuisbakkers die sociaal willen zijn voor de buurt en de wereld. Deze stichting steunt Bake for Life; organisatie die kansarme mensen in Oeganda opleidt tot bakker zodat zij in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Sanne: ,,Met mijn Valentijnsactie hoop ik geld op te halen voor dit goede doel. Maandag de 14e heb ik vrij genomen van mijn werk om de gebakjes af te maken en te bezorgen in Leidschendam. Vooral de mensen die via een anonieme persoon verrast worden, lijkt me geweldig om te bezorgen.”

Meer informatie: www.ThuisbakkersPunt.nl –> Gravin 427 in Leidschendam of mail naar gravin427@gmail.com

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter