Activiteiten
Peppa Pig World of Play officieel geopend
Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin is feestelijk geopend. Peppa Pig, Attractiemanager Vincent Pronk en Shopping Center Manager van Westfield Mall of The Netherlands Ben Verheijen werden vergezeld door Peppa-fans om samen de kenmerkende gele regenlaarzen aan te trekken en vervolgens in modderpoelen te springen. Dit om in stijl de binnenspeeltuin te kunnen betreden.
Met de opening is de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam de eerste locatie in Nederland en tevens Europa waar een gethematiseerde binnenspeeltuin van de populaire animatieserie ‘Peppa Pig’ te vinden is.
De 1500 m² grote binnenspeeltuin biedt  twee uur interactief speelvermaak voor kinderen van 1 tot 8 jaar en hun familie. Bezoekers verkennen daarbij de meer dan 12 verschillende speelzones, allen herkenbaar uit de serie van ’s wereld meest bekende biggetje. Naast de binnenspeeltuin is er in hetzelfde pand tevens een Peppa Pig-shop te vinden. Tickets voor Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin zijn nu te koop en er dienen vooraf online gereserveerd te worden via: www.peppapigworldofplay.com/leidschendam
De boomhut van Peppa Pig, het fort van George, de trein van Opa Pig, de supermarkt van Mejuffrouw en de Garage van Opa Hond. Het zijn slechts enkele speelplekken in de gloednieuwe binnenspeeltuin. Attractiemanager Vincent Pronk is blij dat vanaf morgen alle fans de wereld van Peppa Pig kunnen verkennen:
Openingstijden binnenspeeltuin:
Maandag: 11:00 -18:00 uur (laatste tijdslot start 16:00 uur)
Dinsdag tot zondag: 10:00 – 18:00 uur (laatste tijdslot start 16:00 uur)
Openingstijden winkel:
Maandag: 11:00 – 20:00 uur
Dinsdag tot zaterdag: 10:00 – 20:00 uur
Zondag: 10:00 – 18:00 uur
(foto © Ronald Speijer)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter