Activiteiten
Open Podium Talentenloods live via tv
Donderdagavond 17 februari om 19.30 uur is het het Open Podium Talentenloods live te volgen vanuit Theater Ludens via Midvliet TV. Met optredens van de winnaars 2021 Maya en Lilian Touray op piano en cello.
Ook is er klassiek talent gescout bij Talentika van Gymnasium NOVUM: Kenneth Laban op de piano met Michelle Kumara viool. De popmuziek komt van Drumschool Voorburg: de jonge zangeres Hanna de Graaff en de band Goat van Sterre van Meeteren. Noah van Buuren is een turntalent van het ’s Gravendreefcollege Leidschendam.
Daarnaast zijn er twee speciale gasten. De voorzitter van de jongerenafdeling JMA van Milieudefensie, Neele Boelens, vertelt over hun nieuwe milieuactie richting 30 grote milieuvervuilers en de jongerenwerker van SenW (Sport en Welzijn), Maartje Drabbe, is op zoek naar jongeren die hun talenten willen ontdekken in het nieuwe project BASI.
Wil je ook meedoen en ben jij 12-21 jaar? Kijk op de website http://Talentenloods.nl De volgende Podia zijn 24 maart, 10 april en 21 april.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter