Nieuws
Schlagers en liefde in Kakafonie

Vandaag om 12.30 uur is in het programma Kakafonie bij lokale omroep Midvliet Jurgen Geers te horen. Jurgen komt met zijn zevende eigen geschreven single in de schlagersfeer. ,,Ook in deze nieuwe single ‘Rosalie’ zit een hoog schlagergehalte net als in bijna alle nummers van mij”, aldus Jurgen. De zanger is pas vanaf 2020 echt actief als soloartiest. Belinda Vermeer treedt om 13:15 uur op in de  studio van Midvliet. Ze komt haar nieuwe single ‘Ik leef weer door jou’ laten horen.  Sinds die memorabele finale van Holland’s got talent in 2011 veranderde het leven van de zangeres van de ene op de andere dag. Een platencontract met Sony, een theatertour met Gordon en L. A. The Voices, vele concerten en theatershows. Met ‘Ik leef weer door jou’ laat Belinda weer van zich horen met een ode aan de liefde. ,,Je kan het met bloemen zeggen, maar als zangeres zeg ik het graag via een liedje”, aldus Belinda.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter